• Fülzúgás fülfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Dr nő Nekem már két éve zúg a fülem állandó jelleggel, és időnként fáj is bár nem állandó jelleggel.Ezt az okozta hogy túl sokat hallgattam zenét fejhallgatón(erről amúgy már leszoktam). A zúgást jobban viselem mint a fájdalmat, azt szeretném megtudni meg lehet e szabadulni a fájdalomtól? Nem nagyon erős fájdalom és nem is állandó de lelkileg jobban megvisel mint a zúgás.Bizonyos hangoktól vagy rázkódástól jobban fáj, Szerintem idegi eredetű a fájdalom, de ez nyilván nem 100%.Én olvastam a Milgamma nevű gyógyszerről, kíváncsi volnék rá hogy az vagy egy másik készítmény megfelelő e? És a használata végleg elmulasztaná a fájdalmat vagy csak a kezelés idelyéig hat? Tehát életem végéig szednem kéne ezt vagy más készítményt, és amint abbahagynám újból jelenkezne a fájdalom? Igazából jó volna tudni hogyan lehetne megszüntetni, Hátha tudna nekem valami tanácsot tájékoztatást adni.Várható válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a fülzúgás témában

        Kedves Kérdező! A fülzúgás és fejfájás hátterében előbb ki kell zárni minden lehetséges betegséget. Fül-orr-gégész, neurológus vizsgálata, véleményezése, valamint koponya CT mindenképpen szükséges a diagnózis megállapításához.Ha az ok kiderült, akkor lehet a kezelésen gondolkodni. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. január 26., 22:07; Megválaszolva: 2019. január 27., 07:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.