• Nem specifikus soliter feherallomanyi leasio

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.Úr/Dr.Nő. Mai nap folyaman megkaptam az Mri eredmenyemet.Lenyegeben az egesz.negativ de van ami nem hagy nyugodni. Az szerepel benne hogy A celebralis cortex es a feherallomany normalis szerkezetű.Jobb oldalon a centrum semiovale teruleten 4mm nagysagú a FLAIR méréseken magas jelintezitasu soliter góc látható. Azt szeretnem kerdezni hogy ez megszűntethető valami gyogyszerrel esetleg? Vagy lehet e ennek valami kovetkezmenye a kessobikben? Esetleg benulas vagy komolyabb problema lephet fel? Koszonom a valaszukat elore is!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a koponya MR témában

        Kedves Kérdező! Az MRI leletén talált góc önmagában, a panaszok, és egyéb klinikai tünetek ismerete nélkül nem értékelhető.Ha a vizsgálat orvosi javaslatra történt, akkor a beutaló orvos vélhetően várt valamilyen eredményt, ezért vele kellene konzultálni. Ellenben ha orvosi javaslat nélkül, csak saját ötlettől vezérelve készült az MRI vizsgálat, akkor is keresse fel a neurológiai rendelést, hogy az után követés biztosított legyen. Jelenleg egyéb teendő nincs.Hogy mi lesz később, azt nem lehet tudni, ezért szükséges a kontroll vizsgálat. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2018. szeptember 25., 14:53; Megválaszolva: 2018. szeptember 30., 06:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: