Bizonytalanság

Tisztelt Dr.! Kb egy éve kezdődött ilyen influenzás időszakba feküdtem az ágyon és megszédültem. De ilyen fura dolog ez ciklusokba jön rám nem a forgó jellegű szédülés hanem enyhe, főleg a tarkómnál fáj a fejem és erős nyomást érzek benne közben pattog a fülem és olyan érzésem van mintha belasulna körülötem az idő! Voltam már belső fül mr en, koponya mr en de ott is csak egy plussz eret találtak az agyamba! Milyen vizsgálat jöhet szóba? Mi lehet ez? Kérem segítsen válaszát előre is köszönöm! És magas a vérnyomásom de szedek gyógyszert és amúgy az elötte is magas volt!

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza szédülés témában

Kedves Kérdező!

Bár nem forgó jellegű volt a szédülése, ami esetleg belsőfül, vagy központi idegrendszeri betegségre utalna, mégis elvégezték az ilyenkor szokásos vizsgálatokat, negatív eredménnyel. Leírt panasza inkább pszichés eredetűnek látszik, ebben az irányban kezdjen elgondolkodni.Vajon mi lehet az oka, hogy egy 19 éves férfi ilyen bizonytalan az egészségi állapotát illetően? Ebben az életkorban a magas vérnyomás is feszültségre, szorongásra utal.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2016. január 08., 17:24; Megválaszolva: 2016. január 11., 11:53
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
MR vizsgálat eredménye
Vertigo szédülés , fejbőr...
Szédülés rohamok mitől lehetnek?
Koponya MR
Szédüléses panasz