demyelinisatio?

Tisztelt Dr.nő! Az én panaszom a folyamatos vizelesi inger.jarok urologushoz rendszeresen Ö azt mondja johy a holyagom akkor is osszehuzodik mikor nem kellene.es ezert van az inger. Trabekularizalt is. Majd nem reg zsibbadni kezdett a jobb karom ezert elmentem egy neurologishoz aki elkuldott mr-re. Ez lett az eredmeny: bal oldalon parietalisan apro fehérállományi laesio, melyben aktivitasta utalo mr jel nem eszlelheto. Kis corpus pineale. Polyp a jobb sinus maxillarisban. Az elso mondtad mit jelent? Szklerozis? Lehetek meg vizelesi ingerektol mentes egeszseges ember?: ( Koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza MR lelet témában

tisztelt Érdeklődő!

Az első mondatban leírt eltérésnek valószínüleg nincs klinikai jelentősége. Az MR-n leírt jeldenzítás-eltérések nem jelentenek egyártelműen betegségeket, az Mr lelet mindig a klinikummal értékelhető csak. De ha van is köze a jobb kar zsibbadáshoz, én nem gondolnék szklerózisra. Az Önt MR-re beutaló neurológus biztosabb diagnózist fog majd felállítani, addig nincs értelme találgatni.

A vizelési inger remélem meggyógyul, érdemes NAGYON SOK (ezt vegye komolyan) folyadékot fogyasztani, és kúraszerűen szedni a húgyutak karbantartására a gyógyszertárban kapható gyógynövényes készményeket. MAGNeB6 és segíthet, 1-2 doboz bevétele utőn kiderül, hogy jó vagy nem.

Gyógyulást kívánok!

Kérdés: 2016. január 06., 19:48; Megválaszolva: 2016. január 08., 00:30
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Daganat lehet?
Tisztelt Doktornő! Gyerek korom óra migrénnel küzdök, 13 éves koromig sokszor aurával társult a migrénem, hála istennek mára azt kinőttem, de...
Mire utal az MR felvétel után...
Tisztelt Doktornő! MR vizsgálat után az alábbi orvosi véleményt kaptam kézhez: bal oldalon parietalisan minimális fehérállományi károsodás....
Gyógyszerek szedése, vérnyomás
Agykamra tágulat
Nyomás érzet