Vertebrális artéria kompresszió?

Kedves Doktornő! Az alábbiakban csatolt MRI kép alapján, gyanakodhatok-e esetlegesen izom spazmus általi nyaki artéria vertebrális kompresszióra? http: //kepfeltoltes.hu/150814/gondlehet_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Tüneteim: Több éve: Fáradtság, nyomásérzet a fejem tetején mély tompa és hátul a tarkomnál féloldalon is érzem, tompult gondolkodás, izomgyengeség, hányingerérzet (Remélem most látni lehet majd a képet! ) Köszönöm előre is válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza agyi keringészavar témában

Kedves Kérdező!

Az MRI képen látható statikus, horizontális síkban készült felvétel alapján artéria veretebrális compresszióra utaló jel nem látható. A felvételen látottak ugyanúgy nincsenek összefüggésben az Ön évek óta fennálló panaszaival, mint a feltételezett diagnózik.

Azt gondolom, mindezekről a vizsgálatot kérő orvos kollegával kellene bővebben konzultálnia, aki egyéb információk birtokában van, és személyesen is vizsgálta magát. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. augusztus 14., 21:14; Megválaszolva: 2015. augusztus 15., 06:54
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Agyi zavar?
hirtelen beszédzavar
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A hét elején fura dolog történt velem. Ültem a tv előtt majd a férjemhez szerettem volna szólni, de csak érthetetlen...
AGYLÁGYULÁS ELLEN MILYEN GYÓGYSZER...
TISZTELT DOKTORNŐ! AZ VOLNA A KÉRDÉSEM, HOGY ANYUKÁMNÁL CT-VIZSGÁLAT AGYLÁGYULÁST ÉSZLELTEK ÉS GYÓGYSZERT NEM ÍRTAK FEL RÁ, HOGY MEGELŐZHETŐ...
Mi bajom lehet? 2
Már nagyon rég tettem fel kérdésem, panaszaim nem is voltak annyira jelentősek, de most hogy elkezdtem aktívan sportolni kiujultak. 2000hz-en van egy 40...
Nolicin mellékhatása