hirtelen beszédzavar

Tisztelt Doktor Úr/Nő! A hét elején fura dolog történt velem. Ültem a tv előtt majd a férjemhez szerettem volna szólni, de csak érthetetlen hangok hagyták el a számat. Elkezdtem magamban gondolkozni, hogy most mi történhet velem, majd újra csak érthetetlen hangokat tudtam kiejteni. Nagyon megijedtem, de ahogy keltem fel a fotelból már újra rendesen tudtam formálni a szavakat. Majd pár perc után a fülem feletti részén elkezdett fájni a fejem. Bevettem egy fájdalomcsillapítót és elmúlt. Orvoshoz sem fordultam. Vajon mi történhetett? El kéne mennem megnézetni magam? Válaszát köszönöm!

Dr. Kerekes Éva válasza agyi keringészavar témában

Tisztelt Érdeklődő!

Az átmeneti beszédzavar agyi keringézi zavar is lehetett. Mindenképpen forduljon háziorvosához, meg a rosszullét megismétlődhet, és bénulással is járhat!

dr. Kerekes Éva neurológus és gyermekneurológus, Kisvárda

Kérdés: 2014. február 27., 14:17; Megválaszolva: 2014. március 02., 23:24
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Agyi zavar?
Vertebrális artéria kompresszió?
Kedves Doktornő! Az alábbiakban csatolt MRI kép alapján, gyanakodhatok-e esetlegesen izom spazmus általi nyaki artéria vertebrális kompresszióra?...
AGYLÁGYULÁS ELLEN MILYEN GYÓGYSZER...
TISZTELT DOKTORNŐ! AZ VOLNA A KÉRDÉSEM, HOGY ANYUKÁMNÁL CT-VIZSGÁLAT AGYLÁGYULÁST ÉSZLELTEK ÉS GYÓGYSZERT NEM ÍRTAK FEL RÁ, HOGY MEGELŐZHETŐ...
Mi bajom lehet? 2
Már nagyon rég tettem fel kérdésem, panaszaim nem is voltak annyira jelentősek, de most hogy elkezdtem aktívan sportolni kiujultak. 2000hz-en van egy 40...
Microvascularis károsodás
Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi MR lelet értelmezésében kérem a segitségét. Szorongó ember lévő aggódom, hogy Alzheimer kórtól, demenciától...