AGYLÁGYULÁS ELLEN MILYEN GYÓGYSZER SZEDHETŐ

TISZTELT DOKTORNŐ! AZ VOLNA A KÉRDÉSEM, HOGY ANYUKÁMNÁL CT-VIZSGÁLAT AGYLÁGYULÁST ÉSZLELTEK ÉS GYÓGYSZERT NEM ÍRTAK FEL RÁ, HOGY MEGELŐZHETŐ LEGYEN.ÖN MILYEN GYÓGYSZERT JAVASOLNA, HOGY NEROMOLJON AZ AGYA.GYÓGYSZER NEVEKET TESSÉK MÁR MEGADNI, HOGY A KÖRZETI ORVOSSAL FELÍRATHATSUK KÖSZÖNÖM SZÉPEN SZÍVES VÁLASZÁT.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza agyi keringészavar témában

Kedves Kérdező!

Az agylágyulás ellen nincs orvosság. Azonban javasolt szedni, ha nincs ellenjavallat (pl gyomorfekély, emésztőrendszeri betegségek, vagy véralvadási problémák stb) , acetil szalicilsavat szedése. Amennyiben memóriazavaok is vannak, javasolt lehet nootropikumok vagy vinpocetin szedése. Ezek hatóanyag nevek, de a háziorvos tudni fogja mit kell felirni.

Kérdés: 2012. augusztus 05., 08:16; Megválaszolva: 2012. augusztus 09., 23:16
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Agyi zavar?
Vertebrális artéria kompresszió?
Kedves Doktornő! Az alábbiakban csatolt MRI kép alapján, gyanakodhatok-e esetlegesen izom spazmus általi nyaki artéria vertebrális kompresszióra? ...
hirtelen beszédzavar
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A hét elején fura dolog történt velem. Ültem a tv előtt majd a férjemhez szerettem volna szólni, de csak érthetetlen...
Mi bajom lehet? 2
Már nagyon rég tettem fel kérdésem, panaszaim nem is voltak annyira jelentősek, de most hogy elkezdtem aktívan sportolni kiujultak. 2000hz-en van egy 40...
Nolicin mellékhatása