MILYEN REMÉNYEIM VANNAK?

ÜDVÖZLET! Nálam megállapítottak multiplex vascularis laeisokat, ill. agysorvadást +, depressziós vagyok 93-óta, /fél évente 3 hó kórház/+asztma, +szívbill.vékonyodás+, reflux+, gerincsérv és fokozódó halláscsökkenésem van.1.FOKÚ magasvérnyomást áll.meg, az IGE szintem 241.40 IU/ml.34%kaptam márciusban, de alig élek, a napi dolgok problémát jelentenek. Az emlékezetem, valóság képem torz-kihagy.Tudom gyógyíthatatlan az agysorvadás, de szeretném tudni mik a kilátásaim, meddig húzódik ez az egész? válaszukat előre is köszönöm-z.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza a agysorvadás témában

Kedves Kérdező! Valószínű, hogy az agysorvadása egyáltalán nem kóros mértékű, nem betegségnek felel meg. Valószínű a képalkotó vizsgálat során azért írták le, mert tágabbak az agy felszínén elhelyezkedő, agyvízzel teli terek. Ezek nem mindig kórosak, ezzel a leírással, csak a nagy átlaghoz hasonlított állapotot írják le. Ez minden embernél azonban különböző, ugyanúgy, mint egyéb paramétereink pl. magasság, testsúly stb.. Én úgy gondolom a korából kiindulva, hogy ez nem kóros mértékű, nem betegség része, és a feledékenysége és gondolkodási problémája inkább a hangulatai problémáiból ered.

Kérdés: 2011. december 13., 11:20; Megválaszolva: 2011. december 23., 16:14
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Szklerózis?
Gyűrűs és kisujj szüntelen...
MR lelet értelmezése
Évek óta tartó szédülés