• Csípőfájdalom rendszeres mozgás mellett

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az utóbbi hónapokban fáj a bal oldalon a csípőm és bizonyos addig természetes mozgások nem mennek. Például nem tudok törökülésben ülni és például az autóból kiszállva nehéz elindulni. Nem élek mozgásszegényen, úszom, kerékpározok rendszeresen. Ez a problémám az öregedéssel jár, vagy tehetek valamit. Köszönöm a választ.

        WEBBeteg szakértő válasza a gerincfájdalom témában

        Kedves Kérdező! Problémái gyöki tüneteknek megfelelhetnek, ezért azt javaslom, hogy történjen kivizsgálás, első körben fizikális vizsgálat, gerinc rtg., kérje háziorvosa segítségét.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2011. szeptember 28., 07:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 09:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: