Hirdetés
      • Szteroid

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Kb 2 hete lokálisan alkalmazott szteroid injekciót kaptam. Az izületi fájdalom valóban enyhült, de azóta rettenetes melegem van, állandóan ki vagyok hevülve, piros az arcom és ég a szemem. Okozhatja-e az egyetlen injekció ezeket a tüneteket? Valamint okozhat-e súlygyarapodást, szőrösödést, stb? Köszönöm Klára

        Dr. Bogdán Aurél válasza a szteroid, izületi fájdalom témában

        A felsorolt tüneteket okozhatja a szteroid injekció. A súlygyarapodás és a szőrösödés egyszeri alkalmazástól biztosan nem alakul ki. Rendszeres használata bizonyos egyéneknél és bizonyos esetekben okozhat szőrzetsűrűsödést, vagy súlygyarapodást.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 05., 19:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 18:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés