Hirdetés
      • Sarok és térdfájdalom guggolás és térdelés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Kb. két hónapja a jobb sarkamban (leginkább reggel, amikor először ráállok), néhány hete a jobb térdemben érzek fájdalmat. A járás, állás, lépcsőzés elég jól megy, de pl, guggolni, térdelni egyáltalán nem tudok. A térdem feljebb eső részén mintha az egyik csont kicsit kiállni, ez a rész fájdalmas. Túlsúlyos vagyok, és sokat lépcsőzök. Ön szerint mi lehet a problémám oka, és hogyan lehetne kezelni? Köszönöm a válaszát!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a Térdfájás témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Elmondása alapján feltehetően porckopása, illetve szalag elváltozása valószínűsíthető. Azt javaslom szedjen valamilyen porcerősítőt, illetve keressen fel egy ortopédiai szakrendelést.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 16., 17:55; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 20:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés