• Belső zúzódás!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Címzett! 2011-06-12-én elment a család a fiam most épülő házához. Egy palló neki volt támasztva a "bejárathoz", valószínű a munkások ott közlekedtek, vagy talicskát toltak fel rajta. Én akartam az első lenni, aki felmegy a házba! Felléptem a pallóra az egyik lábammal, és mikor fellépem a másikkal is, úgy ahogy voltam akkorát hasaltam, hogy nem tudtam hirtelen felkelni. Megütöttem a palló szélébe a jobb felemet, ahol már kb. 28 éve megműtötték az epémet. Eddig is érzékeny volt mindíg a helye, néha érezhetően be is duzzadt. Ki lehet tapintani. Ezt fájlaltam, és alatta legbelül éreztem, hogy fáj. Elmentünk az ügyeletes Merényi Kórházba, ahol megröggenezték és ulrahangos vizsgálatot is végeztek. A leletek negatívak lettek. Azt mondták belső zúzódásom van, és utamra engedtek. Már két hét telt el azóta, és egyre jobban fáj, nemcsak ahol megütöttem. Egy hét elteltével erősödnek a belső fájdalmak, a bordáim is féjnak elől és oldalt. Már a hátam is fáj,bele-bele nyilal éles fájdalommal. Fájdalmas a köhögés, a lefekvés és felkelés. Még egy pohár víz felemelése is néha. A kocsiban az utazás. Egy hét után kontrollra elmentem a körzeti sebészetre, ahol azt mondták, hogy legyek türelmes, mert hosszadalmas a gyógyulás. Ekkor még nem voltak ilyen fájdalmaim mint most! Szinte naponta jön elő mindíg máshol, és máshogy a fájdalom. Szeretném kikérni a véleményét fenti panaszommal kapcsolatban. Menjek vissza a sebészetre, vagy legyek még türelmes. Je és amit még el kell mondanom, hogy egy kék folt sincs a testemen sehol, mintha nem történt volna semmi velem! Ez hogy létezik? Na nem mintha hiányozna, csak furcs. Úgy estem el mint egy krumplis zsák, lógtam a szeren kinyúlva, tehetetlenül. Türelmét megköszönöm, és várom választát, tanácsát. Üdvözlettel:

        Dr. Szigeti Nóra válasza a hasi zúzódás témában

        Kedves Kérdező! Talán a bordáit úgy üthette meg, hogy nem törtek el, csak "megzúzódtak", a fájdalom hasonló lehet a töréséhez, és mozgásra, légvételre fokozódik. Ez idővel javul, de mivel panaszai inkább fokozódnak, javasolom, hogy menjen vissza az orvoshoz.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 26., 16:53; Megválaszolva: 2011. június 28., 08:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés