Hátgerincferdüléssel lehet súlyzózni?

Azt szeretnem megkerdezni, hogy ha hatgerincferdulesem van sulyozhatok? Ebben a korban mar nem lesz rosszabb? A derekam a legnagyobb baj, mert mindennap faj, milyen injekcio vagy kup lenne a leghatekonyabb?

WEBBeteg szakértő válasza gerincferdülés témában

Tisztelt KÉrdező!

Ilyen korban is romolhat a gerincferdülés, jelentős deformálódás alakulhat ki. A súlyemelés mértékkel végezhető, azonban a gerinctorna a leghatékonyabb. Meloxicam tartalmú tabletta, vagy kúp is kapható, azonban ezek vénykötelesek!

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. március 29., 22:51; Megválaszolva: 2011. március 31., 20:55
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Mellkasba sugárzó hátfájás
Tisztelt Doktornő! 1, 5-2 havonata fokozatosan erősödő jobb oldali lapocka alatti hátfájdalmam van ami erősen kisugároz a mellkasom felé is de ez...
Növekedés
Tisztelt Doktor úr/nő! 17 éves fiú vagyok a problémám pedig az, hogy a vállam illetve az egész felsőtestem keskeny és vékony, korosztályomhoz...
grincferdülés
Tisztelt doktor úr! Valami furcsaság folytán úgy tűnik nem regisztráltam pedig úgy emlékszem egy hasonló levelet ezen az úton már küldtem önnek...
Diagnózis értékelése
Kérem az alábbi diagnózis értelmezését: Háti és nyaki gerinc, kétirányú. Csontos nyaki borda nem látható. A C.4.-5. -6-7 csigolyák közt az...
Gerincröntgen eredmény értelmezése
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Háti gerincfájdalom miatt, ami légvételre néha kisugárzik a ball mell alatti bordákba, tüdő és gerincröntgenre küldtek...