Izomgyulladás a bal karomban

Tisztelt Szakértő! 3-4 hete valószínűleg egy rossz mozdulat miatt begyulladt a bal alkaromban egy izom. A fájdalom fokozatosan erősödött. Egy hét után elkezdtem Cataflam-ot szedni. 4 szem után megszűnt a fájdalom, tovább nem is szedtem. 1-2 nap után újra jelenkezett, beszedtem egy egész levelet, de még mindig fáj. A budapesti zeneakadémia első éves hallgatója vagyok, hegedű szakon. Emiatt állandó terhelés alatt van a gyulladt izom, ez tudom, hogy egyáltalán nem jó. A fájdalom nem múlik. Kérdésem az lenne, hogy - egy orvosi vizsgálat után -, mennyi ideig kell majd pihentetnem. Válaszát előre is köszönöm!

WEBBeteg szakértő válasza izomgyulladás témában

Tisztelt KÉrdező! Lehet, hogy a könyök szélé lévő porc gyulladt be, melyről az izmok erednek. A legjobb ilyenkor, ha helyileg bekeni gyulladásccsökkntővel, illetve szóba jön reumatológus által injekció adása helyileg, vagy 4-6 hetes nyugalomba helyezés is, ha végképp nem reagál gyulladáscsökkentőkre.

Megválaszolva: 2010. október 20.

Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések

Hogyan kezelhető a myositis
Szeretném megtudni, hogy a myositis, hogyan kezelhető. Az orvos az ultrahangon myositist állapított meg a bal combomban, ami 2 hónap alatt 23mm lett., De a...
Öregujj törés gyógyulása
Bal térd MR értelmezése, tanácsadás
Porckopás és táplálékkiegészitők
Pattanó ujj műtét után
Hátba nyílaló fájdalom