• Megcsúsztam és a térdemre estem

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Válaszadó!

        Másfél hónappal ezelőtt megcsúsztam és nagy lendülettel térdre estem.Bal térdem nagyobb ütést kapott, elég csúnyán megdagadt és kék-zöld színű lett. Ez hétvégén történt, annyira nem éreztem súlyosnak, hogy ügyeletre menjek, hétfőn meg már tudtam járni - ha kicsit bicegve is.

        Sajnos azóta sem jött helyre teljesen, a térdkalács mellett maradt egy jó babszem nagyságú kemény dudor, ami lépcsőzésnél, guggolásnál égető fájdalmat okoz, és úgy feszül az egész térdem ilyenkor, mint ha szét akarna durranni - nem találok jobb kifejezést az érzésre.

        Kérem sziveskedjen válaszolni nekem, hogy legyek türelmes, majd elmúlik ez is, vagy esetleg lehet maradandó elváltozás és célszerű lenne orvoshoz fordulnom.

        Válaszát köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a térdfájás témában

        Kedves Kérdező!

        A térdsérülésnél keletkezhetett vérömleny, porcsérülés, stb. Mindenképp indokolt orvoshoz fordulnia, hogy kiderüljön, hogy pontosan mi okozza még a panaszát.Keressen fel egy traumatológust!


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-03-02 09:30:10; Megválaszolva: 2010. március 02., 09:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.