Izületi kopás - Diclac mellékhatásai

Tisztelt Doktorno/doktor Ur,

Terd-lab fajdalmaimra az orvos Diclac-ot irt fel. A mellekhatasok miatt nem mertem bevenni. Idonkent visszatero fajdalmaim vannak, de nem elviselhetetlenek. Letezik olyan gyogyszer/gyogymod, ami kevesbe radikalis mellekhatasokkal jar?

Abban remenykedem, a most kezdett DONA por megoldja a gondjaimat. Jogos a feltetelezesem, vagy nagyobb problemat okozok magamnak a kesobbiekben, ha nem veszem be a Diclac-ot?

koszonettel

A. Eva

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza ízületi kopás témában

Tisztelt Kérdező!

A gyógyszermellékhatásokról azt kell tudni, hogy általában széles körben felsorolják őket a gyártók, de nem minden esetben jelentkeznek. Minden nem szteroid gyulladáscsökkentő mellett jelentkezhetnek gyomorpanaszok, májenzimeltérések, illetve vesefunkciókárosodás. Ezek elsősorban a hosszabb távú szedés során jelentkeznek, illetve azoknál, akiknél már eleve van egy alapbetegség, pl. vesebetegség, cukorbetegség, vagy gyomorfekély. 1-1 szem bevételét követően nem szokott ilyen probléma előfordulni. Ha nem olyan nagymértékű a fájdalom, akkor inkább próbűálja a DONA port használni, és adott esetben vegyen be  1-1 Diclacot. Ezzel nem fog ártani a szervezetének! Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia

Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
Kérdés: 2009. július 14., 23:29; Megválaszolva: 2009. július 14., 23:29
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Mi a bajom?
10 eve kinlodok az izületeimmel 2eve kezeltetem.diclofenacot 50mg tramadolt szedek ra.reumatologus diprophosz inj.adott3at de csak addig nem fajt ct nem...
Hialuron direct tabl. szedése
Tisztelt Juhász Doktor Úr! Erősen előrehaladott térdízületi kopásom kezelésére (műtét esetleges elkerülésére) sokadik próbálkozásként 1...
Ízületi kopás - Tényleg nem...
Egy évvel ezelőtti rándulás után ízületi kopást diagnosztizáltak. A kar mozgása beszűkült, majd a másik oldalra is átterjedt. Mindez a felkari...
Térdfájdalom
Kez fajdalom