Hirdetés
      • Hialuron direct tabl. szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Juhász Doktor Úr!

        Erősen előrehaladott térdízületi kopásom kezelésére (műtét esetleges elkerülésére) sokadik próbálkozásként 1 hónapja szedem a HIALURON DIRECT tablettát, napi 2 szemet.
        Kérdésem Önhöz:
        a készítmény huzamosabb időn át, folyamatosan fogyasztható-e, vagy bizonyos időközönként szünetet kell-e tartani?
        Egyben tanácsát is kérném:
        Ön szerint esetemben melyik a leghatékonyabb injekciókúra?

        Válaszát előre is köszönöm,
        tisztelettel, üdvözlettel:

        egy 72 éves nagymama

        WEBBeteg szakértő válasza a ízületi kopás témában

          Kedves nagymama!

         Ez egy új készítmény, az alkalmazásával kapcsolatban nincs tapasztalatom, a porcállomány egyik komponensét tartalmazza.A rendelésünkön rendszerint ennek egy komplexebb változatát szoktuk szájon át szedésre javasolni, mely vényköteles, hasonló hatóanyaggal, mint a Proenzi-3, csak nagyobb dózisban. Ezt 2 hónapig szedi a beteg, ezt követően 2 hónap szünetet kell tartani. Ami az injekciót illeti, az ön által elkezdett tabletta hatóanyagának megfelelőt lehet adni, ez igen drága, de ha a prckopás kezdeti stádiumban van, akkor igen jó hatású. Előrehaladott esetekben igazából egyik szer se jó hatékonyságú, a végső megoldást a térdprotézis beültetése jelenti majd, az ehhez vezető utat lehet lassítani rendszeres gyógytornával, fiziotherápiás kezelésekkel.

         

        Üdvözlettel: Dr. Juhász Csaba, traumatológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-11 18:01:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 10:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés