Hirdetés
      • Térdfájás terhesség alatt és után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor ur! Szeretnék tanácsot kapni, hogy mivel enyhithetném térdfájásomat, ami terhességem alatt kezdődött és a mai napig sem enyhült. Már 4 hónapja megszültem gyermekemet, és még mindig nehezen tudok felállni ha legugolok, vagy reggel az ágyból kikelni. Vamn lehetőség ilyen panaszra gyógyszer vagy kenőcs?? Köszönöm szépen M.V.

        WEBBeteg szakértő válasza a térdfájás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A szoptatás miatt elég sokféle gyógyszert nem ajánlatos ilyenkor szedni. Algopyrint be lehet venni időnként szükség esetén, illetve a fájdalomcsillapító kenőcsök közül bármelyiket meg lehet próbálni, mert azok helyileg hatnak, pl. Flector kenőcs.

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-04 17:09:21; Megválaszolva: 2011. október 05., 06:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés