• Térdfájdalom/neurológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Nő!

        Szeretném tudni, mi lehet annak a jelenségnek az oka, amit néhány hónapja kisebb-nagyobb rendszerességgel tapasztalok.
        A térdemben rövid, áramütésszerű ( idegi fájdalomnak tűnő) hirtelen szúrást érzek, és szinte ugyanabban a pillanatban, egy tizedmásodperc múlva ugyanazt a fájdalmat érzem ugyanazon az oldalon, de a testem teljesen más részén, a bordák alatt. A térdemben lévő fájdalom egyébként hirtelen ugrás, megerőltetés után keletkezett, és előfordul, hogy hónapokig elő sem jön.
        Válaszát köszönöm:

        Katalin

        WEBBeteg szakértő válasza a térdfájás témában

        Kedves Katalin!

        Ortopéd vagy baleseti sebészt keressen fel, mert valószínű, valamelyik térdizületi szalag vagy meniscus rendellenessége miatt keletkezik ez a fájdalom. A röviddel a térdfájdalom után jelentkező bordaív alatti fájdalom, lehet, hogy csak reakció az előző fájdalomra pl. rossz levegővétel. A kettő egyebekben nem hozható összefüggésbe.

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-27 17:41:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 08:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!