Hirdetés
      • Boka fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2013 ban műtöttek boka porc pótlással. Nèhány èvre rá ismèt visszatèrtek a fájdalmaim. Èles elviselhetetlen a fájdalom. Csináltatt MRI vizsgálatot.Szeretnèk vèlemenyt kèrni,hogy mi lehet a panasz,mitől fáj ennyire. Az eredmèny: "összevetve 2017.04.05 en kèszült vizsgálat felvèteleivel a trochlea taliiban láthato eleteres korul oedema mar nem azonosithato. Az elváltozás defininálhatóbbá vált, felszine kissè egyenletlen. Az ATFL es CFL elmosott. A delta szalag inhomogèn. A subtalaris szalagrendszer èp. A peroneus inak az achillos in több flexor ès extensor în lefutása ès jelintenzitása szabályos. Vèlemeny: A trochlea taliin látható elváltozás az előző vizsgálatokhoz kèpest definiáltabbá vált. Az îzfelszîni rèsze egyenletlenebb..egyebekbenbstatus szamoztevően nem változott. Előre is.köszönettel Nikolett

        Dr. Holnapy Gergely válasza a porcsérülés ugróízületben témában

        Tisztelt Hölgyem! Vélhetően az ugrócsont ízületi felszínén egy területen a porc elhalt, vagy a csontos alátámasztása nem kielégítő. A teendőket nagyban befolyásolja az ízfelszínen belüli elhelyezkedése a sérült porcterületenek. Javaslo, hogy korábbi kezelőorvosát keresse fel a teendők egyeztetése céljából. Üdvözlettel: Holnapy Gergely dr.


        Kérdés: 2020. szeptember 17., 18:21; Megválaszolva: 2020. október 06., 22:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: