• Bokadagadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Szeptember végén megrándult a bokám, diagnózis szerint megnyúltak a szalagok, 6 hétig bokarögzítőt kellett hordanom. Még utána is fájt és estére nagyon beragadt a jobb bokám, lábszáram. De fokozatosan javult és a dagadás is megszűnt. Már csak bizonyos mozdulatoknál érzek enyhe fájdalmat vagy pl guggolánál feszülést. Az utóbbi napokban azonban újra elkezdett kis pukliszerűen bedagadni, jelentősebb terhelés nélkül is és egy kicsit lilásra színeződik a bőröm a nap végére. Reggelre elmúlik. Ön szerint mi lehet az oka? Köszönöm válaszát!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a boka duzzanat témában

        Kedves Kérdező! Orvosi vizsgálat és a leletek ismerete nélkül nehéz véleményt mondani. Panaszát okozhatja, ha az elmúlt napokban más jellegű terhelés érte a lábát, esetleg nem megfelelő cipőt hord, de lehet, hogy visszeresség okozza a panaszát. Ha nem múlik, keressen fel ortopéd szakorvost panaszával.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 27., 13:06; Megválaszolva: 2019. január 31., 20:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: