Bokatörés fémkivétel

Tisztelt Doktor Úr! 2 hónappal ezelőtt a külbokámból kivették a 6 db csavart és a fémlemezt. A műtét, és a gyógyulás komplikáció mentes volt. Az lenne a kérdésem, hogy a seb mélyén a gyógyulásban lévő szöveteket mennyire rongálja a szaunázás?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza bokaműtét után szauna témában

Tekintettel arra, hogy a fémkivétel 2 hónapja történt, nagy valószínűséggel nem fogja károsan befolyásolni a szaunázás a teljes gyógyulást. Nyugodtan mehet szaunába, ha nincs gyulladás a műtéti területben. Erről kérdezze meg háziorvosát, operáló orvosát.

Kérdés: 2015. március 19., 08:51; Megválaszolva: 2015. március 23., 21:41
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Derékfájdalom
Reumatikus panaszok
Fájdalom érzet a lapockánál és...
MR vizsgálat
Mri lelet elemzése