zsibbadás

Korábbi válaszát ezennel szeretném meg köszönni! Most újabb kérdéssel szeretnék Önhöz fordulni! 2014.09.26. bal boka és szárkapocscsont törés, 2014.11.30. mélyvénás trombózis a bal térdhajlatomban. (Jelenleg 4 mg marfarin.) A szárkapocscsontom jelenleg sem gyógyult! Röntgen 2015.01.14-én készült mellékletként. Valamelyik problémám okozhatja-e, hogy egyre többször zsibbad a bal nagylábujjam? Csak az az egy, nem mindig, de terheléskor gyakrabban. Mit tegyek? Válaszát köszönöm!

Dr. Bogdán Aurél válasza zsibbadás témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. A mélyvénás trombózis után elképzelhető a lábujj zsibbadás, de lehet, hogy ezektől független idegsérülés vagy anyagcsere betegség is okozhatja. A szárkapocs csont törése valóban nem gyógyult meg. Ha járás közben vannak panaszai, akkor fiatal kora miatt mindenképpen javasolt műtéti csontegyesítés. Ehhez viszont vissza kell térni a hasfalba adott vérhígítók alkalmazására. Beszélje meg kezelőorvosával.

Kérdés: 2015. február 10., 23:51; Megválaszolva: 2015. február 16., 21:36
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Fájó zsibbadó boka
Kedves Doktor Úr/Nő! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy lassan már egy hónapja folyamatosan hol jobban hol kevésbé zsibbad a bokám, de szinte...
Alkar fájdalom
Tisztelt Doktornő, Doktorúr! Éles szúró fájdalom jelentkezik az alkaromban, amely a felkarból indult ki. Majd több hét alatt húzódott le a...
Fajdalom
Tisztelt Holgyem/Uram! Kb 6honapja valószínű tuledzettseg miatt eros mellkasi fájdalmam volt, ami nagyon lassan enyhült es mostanra mar csak főleg...
Zsibbadas
2 napja történt a mütétém (boka szalagomat varták össze) és zsibbad neha a labam azomban ez eddig elmult. Viszont most az utobbi orába nekiált...
Zsibbadó lábbuj
Tisztelt Dr. Úr/Nő! Elkezdtem dolgozni kb. 2-3 hete egy raktárban, a munka során kötelező acélbetétes cipő hordása, munkavédelmi célból. A...