mit tegyek?

Kedves doktornö Szó szerint a végsö elkeseredésemben fordulok önhöz. Nos a héten lessz két éve hogy munka közben megemeltem magam.emelés közben egy erös szakadáshoz hasonlo fájdalmat éreztem a jobb lapockám alatti izomzatban, ami mára teljesen szétterjed a hátamon és a tarkomon.a tarko fájdalmam olyan mint amikor az ember elfekszi és nehezen tudja mozgatni.a fájdalmam egyre erösödö altató nélkül szinte elsem tudok aludni a fájdalom szüntelen, szó szerint megterhelö a séta is nagyon hamar elfáradok a hátfájás miatt, és sajnos ez a hátfájás teljesen kihat az életemre, nem tudok alapvetö dolgokat elvégezni vásárlás, házlörüli munka stb.orvosokhoz 2 éve járok voltam test szkenneren, vérvételen, annyi gyógyszert belém tömtek hogy életemben nem szedtem annyit, nos azt hozzá füzném hogy nem magyarországon éltem most jöttem haza kb.2hete. azt mondták az orvosok hogy valoszinüleg izom csavarodásom van de biztosat nem tudtak sehol sem mondani.véleményem szerint a magyar doktorok a legjobbak ezért abban reménykedem hogy itt megszabadulok ettöl a fájdalomtól.én részleges izomszakadásra gondolok.szerintem kint nagy ivben letojtak.a leleteimet kikértem itt vannak nálam.sokan monddták hogy probáljam meg az mri-t de sajnos nincs tb-m igy nem tudom hogy szóba állnak-e velem.tudna segiteni hogy mitévö legyek mert nem tudom meddig birom még.kérem segitsen

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Puskás Réka válasza háti fájdalom témában

Kedves Kérdező,

Szinte biztosan nem két évvel ezelőtti részleges izomszakadás okozza a hátfájdalmait, az már régen meggyógyult volna. Nyaki vagy háti gerinc probléma lehet a panaszai hátterében. Javaslom, hogy az eddig elkészült leleteivel forduljon reumatológushoz vagy ortopédushoz. Szükség lesz röntgen és sajnos, véleményem szerint is MRI vizsgálatra (valószínűleg, a személyes orvosi vizsgálatkor látottaktól függően. Ha nincs TB-je, akkor javaslom, hogy jelentkezzen be (amennyiben ön állandó lakcímmel rendelkező magyar állampolgár, akkor ennek semmi akadálya nincs) . Érvényes TB jogviszony nélkül csak teljes költségtérítés mellett látják el, orvosi vizsgálatot, röntgent és MRI vizsgálatot is beleértve, de ha ki tudja fizetni, akkor semmi probléma nem adódik abból, hogy nincs TB jogviszonya.

Üdvözlettel,

Puskás Réka

Kérdés: 2015. január 07., 21:21; Megválaszolva: 2015. január 08., 15:29
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?