Protézissel szabad-e szoláriumba, vagy napozni?

Tisztelt Dr.Bodnár Aurél! Kérdésem az lenne, szabad-e szoláriumba járni és napozni rendszeresen, ha 2 csipő protézis van beépítve. A jobb csípőmben cementezett, a bal csípőmben pedig másfajta műtéttel építették be 2 éve. Köszönöm szépen a válaszát előre is! Tisztelettel: Katalina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza szolárium témában

Jelenleg nincsenek olyan ismereteink, melyek szerint a protézis beültetése miatt ne lehetne napozni, szoláriumozni. Ha bármi szokatlant tapasztal a fentnevezett tevékenységek során keresse fel kezelőorvosát.

Kérdés: 2014. május 14., 16:42; Megválaszolva: 2014. május 17., 15:39
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Csigolya roppanás ,csont ritkulás
Keresztszalag (15)
Bokasérülés: Mit jelent?
Bokaduzzanat
MRI lelet SCHMOLR csomok