Jobb kez mutato ujj fajdalma

Tisztelt Doktor Ur/No! A jobb kezemen foleg a mutato ujjamon eszletem zsibbadast par napig, azota viszont eroteljes fajdalmat erzek, kisse meg is van dagadva, de nem jelentosen. A tenyerem kozepen is erzek fajdalmat. A mutatoujj hajlitasnal eles, szuro fajdalommal jar. A tunetek kb. 3-4 hete allnak fenn. Kikertem egy gyogymasszor ismerosom velemenyet es ugy gondoltam a csuklyas izom vagy a nyaki csigolya nyomja az ideget ezert faj, elmentem hozza, kimasszirozta, de jelentos javulast nem erzekelek. Orvoshoz korulmenyes elmennem, mert kulfoldon elek es itt minden idopontra hosszu heteket kell varni. Kerem irja meg, ha esetleg tud valamit tanacsolni esetleg diagnosztizalni a problemat. Koszonettel Gizella

Dr. Puskás Réka válasza ujj fájdalom témában

Kedves Kérdező!

A panaszai leginkább ínhüvely gyulladásra utalnak. Próbálja kímélni a kezét, ne nagyon cipeljen, szorítson, szedjen pár napig gyulladáscsökkentőt, óvatosan masszírozza a tenyerét és jegelje naponta többször is. Éjjelre tegyen fel gyulladáscsökkentő krémes pakolást vizes borogatásban és várjon még 1 hetet. Ha így sem javul, kérjen olyan orvosi vizit időpontot, amilyet adnak, mert meg kell vizsgálni.

Üdvözlettel,

Puskás Réka

Kérdés: 2013. november 23., 00:58; Megválaszolva: 2013. december 02., 00:05
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Három hete kificamitottam a...
Helytelen ujjtartás
Kedves Doktornő! A csatolt kép szerinti helyzetben tartottam a mutatóujjamat körülbelül 1 hónapig (napi kb. 2 órát játszva egy számítógépes...
ujj probléma
Tiszteletem! Jobb kezemen a mutató ujjat pattanó ujjra műtöttek idén nyáron, ami teljesen rendbe jött.viszont ugyanaz a mutató ujj folyamatosan...
Ez normális hogy még érzek görcsös...
Jobb térd MR vizsgálatának...