Könyökizület

T Reumatológus, A sikeres teniszkönyök műtétet követően megint fáj a könyököm de máshol így izületi gyulladásra gondolok. Próbálkoztam sportkrémekkel bandázzsal de semmi eredménye.Hugysav értékem elég magas közel 375 így a következő a reumatológia lesz hátha ott tudnak segíteni rajtam. Milyen kezelésre számíthatok? Miután több hétig kell várnom kell a rendelésre addig mivel tudnám csillapítani a fájdalmamat? Ha izületi gyulladás úgy mennyi az esély..és az mitől függ hogy kezelni tudják? köszönöm Gábor

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza körömprobléma témában

Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. A magas húgysavszintre vannak speciális gyógyszerek amiket a háziorvos is felírhat, így nem kell megvárni a reumatológiai szakrendelést. A sport krémek ebben az esetben nem hatnak, valamilyen nem szteroid gyulladáscsökkentő kenőcsöt célszerű ilyenkor használni, illetve a háziorvos által is felírható Milurit és Colchicum Dispert gyógyszereket, esetlegesen kiegészítve gyulladáscsökkentőkkel.

Kérdés: 2012. október 01., 22:21; Megválaszolva: 2012. október 04., 21:58
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Kézfájdalom
Orvostechnikai eszköz használata
Tisztelt Doktornő! Feleségem nevében írom a kérdést. 2019 -ben gerinc szűkületet állapítottak meg. Kezelések: gyógytorna, CT vezérelt gyöki...
Csontritkulás kezelés és a D vitamin
Kedves Választadó Webeteg! Csontritkulásra Ossica 3 Mg oldatos injekciót, valamint Citrokalciumot /napi 1/ és Vigantholt /nyáron naponta 4, télen 8...
Csontritkulás?
A reumatológiára térdproblémával csak két hónap múlva tudunk bejutni, addig szeretnénk tudni, hogy az alábbi röntgenfelvétel lelet alapján mi...
Mit tegyek?
Egy éve megállapították, hogy egyik gerinccsigolyám 5 mm-t elcsúszott. Ebből következően deréktáji fájdalmaim lettek, majd később isiász a jobb...