Váll ficam

Aug. 09-én elestem a biciklimmel, fejre estem meg a vállam kificamodott kaptam egy váll szorítót, azzal hetente mentem orvoshoz, de csak rám nézet és mondta, hogy továbbra is pihenjek.Egy hónap után elküldött utókezelésre és ott az orvos azt mondta, meg kell műteni mert semmit nem változott. A jobb karom kb 10cm rel lentebb van, ez természetes így mert az első orvos aki kezelt azt mondta ennél jobb már nem lesz.De sajnos semmi változás csak már nem fáj olyan kegyetlenül, és járok tornára vele.Várom válaszát! Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza vállficam témában

Vizsgálat nélkül, illetve a dokumentációk és röntgenfelvételek ismeretének hiányában nehéz megfelelő választ adni. Az ha az egyik karja lentebb van mint a másik, az semmi esetre sem természetes. Nem tudom, hogy milyen intézményben járt panaszával, de látatlanban úgy vélem, hogy létezik megoldás panaszára. Azt javaslom keressen fel egy vállsebészeti szakrendelést, ahol a megfelelő vizsgálatokat követően pontos diagnózist és megfelelő terápiát fognak Önnek mondani.

Kérdés: 2012. szeptember 19., 12:01; Megválaszolva: 2012. szeptember 20., 21:07
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Csigolya roppanás ,csont ritkulás
Keresztszalag (15)
Bokasérülés: Mit jelent?
Bokaduzzanat
MRI lelet SCHMOLR csomok