kiugró váll

A 23 éves fiam bal válla néhány év óta rendszeresen kiugrik a helyéről, minden bizonnyal a laza ínszalagok miatt. Nem kell hozzá megerőltetnie sem, elég egy rossz mozdulat. Természetesen volt már vele orvosnál. de ott azt a választ kapta, hogy ezzel nincs mit csinálni. Ebbe nem szeretnénk belenyugodni. Valóban nem lehet ezen az állapoton változtatni?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza vállficam témában

Bár vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni, de nem értek egyet azzal az orvossal, aki ilyet mondott Önöknek. A mi gyakorlatunkban is rendszeresen végzünk vállstabilizáló műtéteket, igen jó eredménnyel, de sok nagy ortopédiai és traumacentrumban is el tudják végezni a beavatkozásokat. Akár minket felkeres, akár más nagy intézményt szívesen állunk rendelkezésükre. Vizsgálatot követően megbeszélhető a műtét előnye, esetleges szövődményei. Ha úgy gondolják engem a Kenézy Kórház baleseti sebészeti osztályán találnak Debrecenben.

Kérdés: 2012. szeptember 17., 21:15; Megválaszolva: 2012. szeptember 20., 20:50
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Csigolya roppanás ,csont ritkulás
Keresztszalag (15)
Bokasérülés: Mit jelent?
Bokaduzzanat
MRI lelet SCHMOLR csomok