valódi ok

Az én problémám annyira összetett, hogy már nem hiszek az orvosoknak. Alhasi görcsös fájdalmaim, már gyermekkorom óta kínoznak. Megelégeltem a sok a félreértésekből felállított diagnózist. A felesleges gyógyszeres kezeléseket. Jobb bokám: huszonévesen le kellett ugranom négy méter magasból betonra, ugrócsontom megsérült. Fél év sántikálás után ortopédiát kerestem fel, az orvos lúdtalpbetétet írt.. Persze, hogy nem tudtam elviselni talpam alatt azt az akkor még kemény szocialista görcsöt. Reumatológus, lumbágót diagnosztizált isiásszal. 1996.évben Budapestre kerültem, Ormos Intézet kínai orvosa íriszdiagnosztikai vizsgálaton ágyéki csigolya fejlődési rendellenességet említett. A bokám állapota felől egy szót sem ejtett. 2008.évben elsántikáltam a Gróf Apponyi Magánklinikára. Dr... Árpád végül is végre, elküldött boka MR vizsgálatra. Az eredményt olvasva, végéig...ő...-zve, a következőket mondotta. "A helyzet roppant súlyos. Az ugrócsont porcfelületén egy körömnyi nagyságú helyen el van halva a porc. A helyzetet az teszi súlyossá, hogy alatta a csont is el van halva." A Doktor úr negyvenezer forintos injekciókúrát javasolt, de én azt kifizetni képtelen voltam. A kínai tigristapasszal még használhatóvá tettem lábamat. Évekkel ezelőtt kezdtek fájni forgóim, ízületeim. Mikor munkám volt, előtte nap befájdalomcsillapítóztam magamat, utána viszont három napig feküdnöm kellett. Ez év elején önkormányzati bérlakásba költöztünk, a tatarozás ideje alatt folyamatosan fájdalomcsillapítón éltem. Most májustól egyfolytában fekszem, nem bírnak el a lábaim nagyon gyenge vagyok. Kérésemre,... doktor úr ismét elküldött derék és csípő MR-re. Múlt hét péntekén kaptam meg az eredményt, mi szerint ágyéki gerincsérvem van. E mellett a koromból eredő kismértékű porckopások, és meszesedések. A sérv valóban okozhatja ezen tüneteket, melyekkel életemet leéltem, és BASSZÁTOK MEG A TÖBBI MÁR NEM FÉR IDE!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza mozgásszervi probléma témában

Vizsgálat nélkül és a dokumentációk pontos ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. Leírása alapján a sérv okozhatja panaszait, mellyel idegsebészhez kellene fordulnia további kezelésért. Az ugrócsontján kialakult porc és csontelhalásra is létezik műtéti megoldás, mely során porc és csont átültetés jön szóba. Ez ügyben a lakóhelyéhez közeli orvosi egyetem (Debrecen, Budapest, Szeged, Pécs) ortopédiai, vagy traumatológiai klinikáját, ahol ezt a típusú műtétet el tudják végezni.

Kérdés: 2012. június 27., 17:51; Megválaszolva: 2012. június 30., 13:12
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Boka-, combcsont- és...
Állhat a panaszok hátterében...
Nyaki gerinc lelettel kapcsolatos...
Lelet értelmezés
Isiász kezelése