Alkarfájás

Kedves DoktorNo! Pont 1 éve elkezdett fájni az alkarom, kezdodo teniszkönyök gyulladást állapitottak meg.Kaptam gipszet is, es egyeb fájdalomcsillapitokat(voltaren, fastum gel) Korulbelul, 4 honap után mult el a fájdalom, Tudni kell hogy Zenemuveszeti Szakkozepiskolaba járok oboa szakra, és fontos számomra, hogy a kezem rendbe legyen.Kulonbozo akupunkturás kezeléseken is részt vettem.és sokat pihentettem. Idén pontosabban 2napja ismét elojott ugyanott (az alkar felso része).Pedig nemc sináltam semmi megterhelo feladatot.Ismét kenem voltarennal, és Lobalzsammal, De semmi fájdalom enyhulés, és ebben szeretnék segitséget kérni, hogy egyáltalán mitol lehet ez, és mi segitene rajtam? Válaszát elore is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza a karfájdalom témában

A teniszkönyök kezelésének az első lépcsőjét kapta meg korábban. Az a tény, hogy akkor használt azt jelenti, hogy nincs előrehaladott gyulladása. Ismételten rögzíteni kellene a végtagot, illetve, hogy gyorsabban csökkenjenek a panaszok, szájon át kellene szedni valamilyen nem szteroid gyulladáscsökkentőt. Ha netalán ez nem segítene, akkor jön a következő fokozat, amikor is helyileg szteroid injekciót adnak a könyökéhez. Ha ez sem segít, akkor jön a végső fázis a műtét. Remélhetőleg erre nem kerül sor az Ön esetében.

Kérdés: 2012. március 01., 21:33; Megválaszolva: 2012. március 03., 18:26
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Gerinc pansszok fsjdalom
D vitamin mennyiség
Nyaki röntgen lelet értelmezése
félelmetes
Műtétre van szükségem?