Porcleválás szövődménye

Tisztelt Doktor Úr! Öcsém kamionsofőr, néhány napja valószínűleg levált neki egy darabka porc a jobb térdében ami 3 éve műtve volt szalagszakadással. Nagy panaszt jelenleg nem okoz neki, ha emeli akkor feszítő érzése van, meg persze mozgatásnál érzi egy kicsit. Arra lenne kíváncsi, hogy ha csak egy hónap múlva jön haza nem fog-e valamiféle szövődménye lenni, mert külföldön drága lenne megnézetni neki. Előre is köszönet a válaszáért! Tisztelettel: Péter

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza porcleválás témában

Nehéz vizsgálat nélkül megfelelő választ adni. Ha nem okoz nagy panaszt, és teljes mozgástartományban tudja a térdét mozgatni, akkor nem várható a jelenleginél nagyobb károsodás. Amennyire tudja kímélje, esetleg használjon fáslit és ha hazaért mutassa meg egy baleseti sebésznek, vagy egy ortopédusnak.

Kérdés: 2011. december 04., 17:55; Megválaszolva: 2011. december 09., 13:50
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Könyök porcleválás
Tisztelt Szakértő, Nyomásra, csavargatásra egyáltalán nem fáj, de megállapították röntgen...
Izomrángás
Boka MR lelet
Kronikus derekfajdalom