• Meddig szedhetem ezeket a vitaminokat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlet! 3 évvel ezelött nőgyógyászati műtéten estem át, kivették a méhemet, azóta szenvedek a hőhullámtól ami kis szédüléssel és szinte ájulás érzéssel társul...próbáltam már gyógyteákat és különböző étrendkiegészitöket...kievésbé voltak hatásosak...most szelént szedek vagyis ez rágótabletta amiben van A, E, és C vitamin...a kérdésem, hogy meddig lehet szünet nélkül szedni...ha kell szüneteltetni akkor mennyi idö után folytatható a szedése és van-e ennek vagy hasonló kiegészitöknek káros hatása? elöreis köszönöm a válaszukat.

        WEBBeteg szakértő válasza a szelén, menopauza témában

        Kedves Kérdező! A szelént szedheti folyamatosan is, nem kell megszakítani a kezelést. Ha az előírtnál nagyobb mennyiségben szedi a szelént, vagy az valamilyen oknál fogva nem ürül a szervezetéből, akkor fokhagymaszagú lehelet, hányinger, bőrviszketés, köröm- és hajtöredezés, hajhullás, a bőr szürkés elszíneződése, fogszuvasodás és fáradékonyság jelentkezhet. Amennyiben ilyen tünetek jelentkeznek, azonnal hagyja abba a készítmény szedését.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2011. augusztus 31., 16:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 01:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: