• KORAI KLIMAX

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor úr! 42 éves leszek és már másfél éve nincs mensesem. Ezt a hormonvizsgálatom is igazolja. Csontritkulásom nincs. KOrai klimaxot állapítottak meg nálam. Más tünetem nincs, mivel gyógyteázom és szedek táplálékkiegészítőket. Az orvosom Tri sequenst- írt fel, de nagyon félek a mellékhatásoktól. Önök mit javasolnak, mik a tapasztalatok, mekkora az arány, hogy mellrák vagy strokot kapnék? Köszönöm szépen a választ!

        Dr. Herman Tünde válasza a menopausa témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben a thrombosis-hajlamra vonatkozó szűrése negatív kisebb a kockázata pl. a stroke előfordulásának. A Tri- sequens jó választás. Mellette folyamatosan ellenőrizni kell a szervezet Ca-, foszfátszintjét. Rendszeres csontritkulás vizsgálatra és mammográphiára van szükség.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2013. április 03., 15:41; Megválaszolva: 2013. április 10., 11:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: