• Mellrákom lenne?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr! Nem látok az idegességtől annyira meg vagyok ijedve! A mai nap folyamán éreztem egy kellemetlen fájdalmat a mellemnél mikor a kezemmel hozzáértem! Alaposan megnéztem és halványpiros, rózsaszín folt van közvetlen a mellbimbóm mellett amihez ha hozzáérek fáj, kellemetlen...még sosem volt hasonló problémám, ezért is vagyok megrémülve..olvastam a mellrák típusairol és ritka de van gyulladásod mellrák ami gyors lefolyasú! Ez az lenne? 26 éves vagyok és még nem szeretnék meghalni nagyon félek! Apróbb pattanások is vannak a mellemen de azok pár hete is ott voltak... javasol Mamográfiát? Köszönöm válaszát Eszter

        Dr. Szalóczy Péter válasza a emlőelváltozás témában

        Kedves Eszter! Szó nem lehet rosszindulatú folyamatról. Egyéb gyulladásos eltérések gyakoriak a mellben. Mindenképpen kell egy mell ultrahangos vizsgálat. Fiataloknál nem szoktunk rögtön röntgenes mammográfiát csinálni.Ne gyötörje maghát, holnap jelentkezzen szúrésre. Nem lesz baj, de megnyugvás lesz.


        Kérdés: 2018. november 26., 23:39; Megválaszolva: 2018. november 29., 17:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: