• Nem múló hónalji érzékeny fájdalmas csomó!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Évek óta fennálló mellfájdalommal küszködök Sajnos mind a mammográfián mind az UH vizsgálaton is sok apró nagyobb cisztát állapítottak meg. Kb. egy éve a bal hónaljamban csomót éreztem ami mind a mai napig megvan Renszeresen járok szűrésekre. A csomót mutattam már sebészeten onkológián de érdemben nem történt vele semmi. Nem tudom milyen vizsgálatra kellene elmennem mert sajon ez az érzékenység , fájdalom vissza-vissza térő és sajnos már a legrosszabtól tartok. Hátha nem vesznek észre valamilyen komolyabb elváltozást. Az , hogy figyeljem és ha változik menjek vissza az adott rendelésre nem igazán megnyugtató megnyugtató számomra. Kérem segiítsenek abban ,ohgy mi lehet ez és merre induljak tovább a megnyugtató végeredmény érdekében. Köszönettel Kőrös Éva

        Dr. Boros Miklós válasza a mell, ciszta témában

        Tisztelt Kérdező! Az elváltozás lehet krónikusan gyulladt verejtékmirigy, atheroma vagy megnagyobbodott nyirokcsomó. Vizsgálat nélkül nem lehet megmondani. A rendben lévő ultrahang és mammográfia a daganatos betegséget kizárta. Keressen fel bőrsebészeti szakrendelést.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 21., 12:15; Megválaszolva: 2011. november 22., 18:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: