• Mellciszta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Boros Miklós! Köszönöm a válaszát.Múlt héten írtam hogy egy 4 cm-es cisztát találtak a mellemben. közben kiderült hogy ugyan abban a mellemben egy kisebb ciszta is van , amit láttak is ultrhangon de valamiért nem említették( külföldön tartózkodom jelenleg) kérdésem az lenne hogy ha nem zsugorodik illetve nem múlik el a következő menstruációkor akkor lehetne e vele valamit csinálni? olvastam sok helyen hogy "lecsapolják" a nagyobb cisztákat, érdemes ezt már most megcsinálni? az az igazság hogy fájdalmas is és lelkileg is nagyon rosszul érint a dolog. amióta megtudtam teljesen depressziós lettem. Köszönöm a válaszát előre is, Katalin

        Dr. Boros Miklós válasza a mellciszta témában

        Tisztelt Kérdező! A lecsapolással az a gond, hogy nagyon gyakran újratelődik, hiszen az ok a cystafal megmarad. Amennyiben nem csökken a mérete és panaszt okoz én a műtéti eltávolítást javaslom. Ezt külföldön is megoldhatja, vagy itthon is, mivel rövid bennfekvést igényel és otthon sem kell sokat lábadozni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 29., 12:06; Megválaszolva: 2011. március 31., 10:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés