• Magas vérnyomás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        a érdesem a következő:4 éve szedek vérnyomáscsökkentőket concor,micardis,diovan stb.most csak tallitont és micardis80-at szedek.sajnos amióta szedem a gyógyszereket a nemi vágyam jelentősen csökkent a szexuális képességemmel párhuzamosan.azelött sose volt gond vele,de el vagyok keseredve,hogy hogyan tovább?.ugy érzem ez egy ördögi kör,ha nem szedem a gyoyszert az egekbe száll a vérnyomásom.félek,hogy tartós marad nálam ez az állapot.még viszonylag fiatal vagyok és jelenleg egyedül.tartok attól hogy nem lesz ujabb kapcsolatom.mit tegyek?kérem adjanak tanácsot,van-e kiút ebből az áldatlan állapotból?

        Dr. Csanádi Gábor válasza a merevedési zavar témában

        Jó eséllyel van segítség ebben az állapotban. Az első: ne izguljon (tudom, könnyű mondani), ugyanis a sterssz, a kudarctól való félelem mind a merevedésre, mind a nemi vágyra romboló hatású! A magas vérnyomás önmagában, valamint az ellene adott szerek szintén a merevedés ellen hatnak. Ezek mellett az életkora alapján szóba jön a férfi nemi hormon szint csökkenése is. Ennek pótlásával, illetve merevedés javító szerekkel várhatóan javítható az állapota! Mindezek végett érdemes felkeresnie andrológus szakorvost, szükség esetén kardiológiai felülvizsgálat is szóba jöhet.


        Dr. Csanádi Gábor
        urológus, andrológus

        Dr. Csanádi Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 05., 00:56; Megválaszolva: 2010. szeptember 07., 15:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: