mitöl magas a pulzusom

Már 1 hete lecserélték a Vidotint 4mg és a cynt 0.2 mert felment a vérnyomásom 175 /94 de már 4 hónapja szedtem. Most amit kaptam attól a pulzusom megy fel volt már 98/76/100 108/77/112 135/80/111 is. A fejem olyan szédelgős meg olyan bizonytalan a járásom a körzeti orvos azt mondta nem a magas pulzustól van most TP vagyok és mérem a vérnyomásom de nem tudom mi lehet? Ma kaptam Betalok 50mg szükség esetén kell be venni felet tegnap is felment a vérnyomásom az orvosnál mikor ki jöttem 160 ra percek alatt nem tudom mitévő legyek?

Dr. Molnár Dóra válasza gyógyszerváltás témában

Kedves Kérdező, sajnos vizsgálat nélkül nem tudok korrekt tanácsot adni, gyógyszerváltoztatásnál gyakran kell egy kis idő, amíg a szervezet "megszokja" az új terápiát. Ha nincs jól az új gyógyszerekkel, akkor ezt a felíró orvossal kell megbeszélni a további módosítások érdekében. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2016. március 01., 15:28 ;Megválaszolva: 2016. március 01., 20:04
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Érdemes lenne Neurológiai...
Pánikbetegség/Vérnyomás
Vérnyomás érték
Vérnyomáscsökkentő gyógyszerek...
Magas vérnyomás