Magas vérnyomás és hirtelen rosszullét

Tisztelt Dr. Úr/Nő Olyan problémával fordulok ide, hogy kettő napja nem igazán érzem jól magam.Sosem volt baj a vérnyomásommal, mindég 120/75 volt, soha nem szedek gyógyszert, nem dohányzom, de két napja egyik pillanatról a másikra fejfájás, magas vérnyomás kisebb szédülés fogott el, és ezt követte 10.22.-én ugyan ez de nagyon erős orr tájéki arc tájéki és fejtető fájdalom illetve szem égés légszomj, szédülés, kéz, arc zsibbadás.Hazaérve megmértem a vérnyomásom ami 149/83 volt a pulzus pedig 77 régebben stresszes környezetben dolgoztam 7évet a hét év alatt 3x lettem rosszul kórházba kerültem de állandóan negatívak az eredményeim.Készült koponya ct, vérteszt, ekg, melkas ct, szemvizsgálat, neurológiai vizsgálat negatív. Az lenne a kérdésem hogy ezt mi okozhatta? A mai rosszul lét után amit sosem csináltam még vettem be egy sanax 0, 5mg tablettát amitől minden helyreált kb. 10 perc alatt.de félek minden elkövetkező naptól, hogy mi lehet mert még egy hétig külföldön vagyok.Kérem segítsen! Tisztelettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza magasvérnyomás témában

Kedves Kérdező, lehet pánik roham is a rosszullét hátterében, ezért hatott ilyen jól az ön által bevett gyógyszer. Ha ismétlődne a panasz, vegyen be még egyet. Ha nem szűnik tünet, esetleg romlik az állapota, akkor akár külföldön is fel kell keresni az ügyeletet. Jobbulást kívánok! Tisztelettel. Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. október 22., 02:06; Megválaszolva: 2012. október 24., 17:48
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Magas vérnyomás és az L-arginin
Tisztelt Szakorvos! Olvastam valahol az L-arginin nevű anyagról, amely tudomásom szerint a NO termelésében segít az érrendszernek.Ennek...
mit tegyek?
Tisztelt Cím! Két éve nagyon sokszor volt, hogy a vérnyomásom magas értékeket mutatott.Orvosnál is voltam, de azt mondták szemfenék vizsgálat...
vérnyomas
jo napot! 3hete abbahagytam a dohanyzast, a vérnyomasra szedek 2mg os csokkentot, elkezdtem citromfu teat fogyasztani, valamint magne b6 ot! az utobbi...
új vérnyomás gyógyszer
Régen amlipin vérnyomás csökkentőből félszemet szedtem, most a háziorvosom újat írt fel Ampldipress 1 A Pharma ebből már egy szemet írt egy napra...
Magas vérnyomás és influenzaszerű...
16 évig szedtem Coverex 4mg majd 2 évig Prenessa 4 mg-os gyógyszert most hirtelen felment a vérnyomásom 215/112-re Micardisplus 80/12, 5 mg-os gyógyszert...