Rosszullét magas vérnyomás során

Tisztelt Doktor nő/úr! Aggódom édesanyám (58 éves) miatt, aki Tritace vérnyomáscsökkentőt szed és az utóbbi időben egyre sűrűbben elég rosszul van. Több alkalommal előfordult nap közbeni vérnyomása: 155/45 95. Ilyenkor alig van ereje és nagyon rosszul érzi magát. Mitől lehet ez? Lehet hogy csökkenteni kellene a vérnyomáscsökkentő adagját? A háziorvos szerint ez nem nagy gond. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza magas vérnyomás témában

Kedves Kérdező! A rosszullétet a mért paraméterek egyértelműen nem magyarázzák, részletesebb kivizsgálás javasolt kardiológiai szakrendelésen. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. szeptember 12., 14:16; Megválaszolva: 2012. szeptember 13., 19:50
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Friocard kapszula
Magas vérnyomás
Enyhén magas, de ingazdozó...
Megdöbbentően magas...
Kiugró vérnyomás