Gyógyszerek, amiket szedtem, és vizsgálatok.

Tisztelt Doktornő! Az előző kérdésemmel kapcsolatban küldök egy kis kiegészítést, hogy pontosabban lássa, mit is szedtem eddig. Lisopress 20 mg. Később Cardura XL 5mg. Aztán Exforge 5mg/80mg. Később Valzartan Sandoz 160/12, 5. Mindennel ugyan az volt a gond, a memória és koncentrációkészség teljes hiánya, illetve az indiszponáltság. Ez sajnos nem vicc, és nekem ez nagyon fáj. Egy utcanevet sem tudok megjegyezni! Gyógyszer nélkül tökéletes a memóriám és a koncentrációképességem; viszont a vérnyomásom magas! Mitől lehet ez? Nem találok semmilyen szakirodalmat róla! Koponya MR negatív. Gerinc, nyaki CT negatív. Arckoponya CT negaítv. Labor negatív. Szívultrahang teljesen jó. EKG szintén. Sehol semmit nem találnak. Nincs más gyógyszer, amit szedek mellette. Mondja, valaha kapok választ a kérdésemre? Mindenki értetlenül áll ezek előtt. Minden, de tényleg minden vizsgálatot elvégeztettem, ami csak szóba jöhet. És bármilyen vérnyomáscsökkentőt szedek, ezek a tűnetek. Voltam neurológián, szintén negatív minden. Mitévő legyek? Kérem, válaszoljon, mert már nagyon kétségbe vagyok esve. Én az agyamból élek, és t o t á l i s a n d e m e n s vagyok gyógyszerrel! Anélkül pedig a toppon! Nagyon kérem, szíveskedjen válaszolni! Higgye el, hogy nagyon megrontja az életminőséget ez, sőt; nem tudok továbblépni! Megköszönönném kimerítő válaszát! Mit kellene szednem?! Előre is köszönettel és tisztelettel! előzmény: https: //www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/magasvernyomas/110684

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza vérnyomás témában

Tisztelt Kérdező!

Valóban sokféle gyógyszert szedett már, de interneten keresztül, vizsgálat nélkül nem megmondható, hogy Önnek esetleg milyen más gyógyszer lenne jó. Egyetemi központokban található memória szakrendelés, vagy memória klinika. Az Önhöz közeli szakrendelésre célszerű lenne elmenni, ahol az esetleges rejtett agyi problémákra fényt deríthetnek. Elképzelhető, hogy a vérnyomás gyógyszerek egy enyhe problémát felerősítenek és ez okozza a tüneteit. Jobbulást kívánok, tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológia

Kérdés: 2012. június 27., 22:04; Megválaszolva: 2012. június 29., 15:19
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Magasvérnyomás EKG lelet
Magas vérnyomás
Milyen oltást kaphatok?
Szivbetegség?
Alacsony Spo2 szint