Lehet-e vérhigító (Fraxiparine) és értágító Nootropil 1200) egyidejű beadása/szedése?

Myeloma multiplex betegségem van, melyet gyógyszeres kemoterápiával kezelnek másfél éve - sikeresen! A kezelés része, hogy vérhigitó injekciót adok be magamnak minden nap. Közben napi 1 tabletta Nootropil 1200 tablettát is szedek. Lehet-e ezt a két gyógyszert együttesen szedni, illetve lehetne-e növelni a Nootropil adagot a minimálisan ajánlott legalább napi 2-4 tabletta adagra?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza gyógyszerek témában

Kedves Kérdező!

A vérhígitó feltétlen kell, a Nootropil megengedett, inkább így mondanám. Szerintem 4x semmiképpen nem szükséges, de a 2x1-nek nincs akadálya elméletileg. Azért a kezelőorvos tudjon róla.

Kérdés: 2017. november 08., 01:22; Megválaszolva: 2017. november 12., 17:59
Kérdések és válaszok: Vérképzőszervi daganatok (leukémia, limfóma)
Vérképelemzés
Kedves Márta! Segítségét kérném az alábbi vérkép elemzésében. Ami miatt főként írok, az az NRBC, sosem találkoztam még ezzel a...
Labor lelet értékelése
Plazmaadás
labor lelet