• Mukoviszcidózis

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        VAn-e lehetőség mukoviszcidózissal szenvedő babánál génsebészeti gyógyítás lehetőségére? Tudomásom szerint 3 országban már engedélyezték, és önként jelentkezőkön végzik el. Melyik az a három ország?

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a cisztás fibrózis témában

        Kedves Kérdező! A CF hátterében nagyon sokféle genetikai elváltozás állhat, bizonyos típusait (mutációit) itthon is tudják genetikailag módosítani, ert az OGYEIben Karchagi Veronika drnő koordinálja, ha őket megkeresik, további tanáccsal tudnak szolgálni.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2010. november 22., 10:03; Megválaszolva: 2010. november 23., 12:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Mit vezethet alvászavarhoz?
        Az alvásra a szervezetnek az evésnél is nagyobb szüksége van.
        COVID-19 kisokos