• Gyermek kiütés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép napot. Olyan kérdésem lenne hogy vasárnap evett hagymás ízesítésű csipszet és ahogy fogta az arcát a csipszes kezével csalán kiütések lettek rajta vittük rögtön orvoshoz komolyabb baj nem volt kaptunk kalciumot fenistil cseppet és egy patika által kevert krémet. Ma csütörtök van és a kiütések még mindig jönnek elő de hamar el is mulnak. Meddig normális ez illetve mennyi idő meg kiurulhet a szervezetébol? Jövő héten elviszem vizsgalatra ha addig nem múlik. Köszönöm a választ Üdvözlettel Nikolett

        Dr. Balogh Andrea válasza a allergia témában

        Tisztelt Kérdező! Előfordul, hogy egy-egy allergénre hosszabb lefolyással válaszol a szervezet, akár 2-3 hétig is elhúzódhat. A fentebbi készítményeket érdemes adni tovább illetve helyileg a háziorvossal szteroidos kevert krémet lehet íratni, az elősegítheti az allergiás kiütés hamarabbi elmúlását. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Dr. Balogh Andrea
        gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Balogh Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. március 07., 09:13; Megválaszolva: 2019. március 12., 20:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: