Hasi és kismedencei CT

Tisztelt Doktor Úr! Tavaly decemberben nagyon begörcsölt a vesém és kórházba kerültem, ahol azt mondták hogy csak felfázás miatt görcsölt be. Sajnos azóta is fennállnak tüneteim. Az alhasamnál és a derekamnál folytonos tompa fájdalmat érzek. Naponta megiszom 2-3 liter folyadékot, mégis hetente több alkalommal előfordul hogy nincs rendesen vizeletem vagy csak lassan folyik. Emellett égő érzést is érzek, és folyton ráz a hideg. Rengetek urulógushoz és nőgyógyászhoz elmentem hogy kiderítsék hogy mi lehet az oka, de nem foglalkoztak vele. Pár hete ismét nagyon begörcsölt a vesém és kórházba kerültem, ahol kiderült hogy veseköveim vannak, amikkel már sikerült megküzdenem, de ez után 40 fokos lázam lett napokig, és hánytam, ami miatt vissza mentünk az orvoshoz és kiderült hogy vesemedence gyulladásom van. Kaptam rá antibiotikumot, az erős görcs és a láz csillapodott, viszont a többi tünet nem, ráadásul ezek mellé eszméletlenül elkezdett viszketni az egész testem, néha-néha kiütések is felbukkannak. Elküldtek CT vizsgálatra, amire azt mondták hogy teljesen negatív. CT vizsgálat eredményében ezt írták le: -A vizsgálat vese illetve ureter kövességet nem igazolt. -Bal oldalon az orifitium körül, éles kontúrú kerek 15mm nagyságú telődési hiány látható. -Ureterocele l.s -Phlebolitok mindkét oldalon a kismedencében Doktor Úr szerint is teljesen negatív az eredményem? Ha igen akkor mitől lehetnek panaszaim? Mit jelent az Ureterocele és Phlebolitok? Válaszát előre is köszönöm, és elnézést hogy ilyen hosszú levéllel rabolom az idejét.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Ureterokele témában

Az ureterokele okozhat elfolyási nehezítettséget a felső húgyutakban. A phlebolitok a kismedencei erekben lévő ártalmatlan meszesedések.

Kérdés: 2015. november 17., 17:36; Megválaszolva: 2015. november 18., 13:23
Kérdések és válaszok: Képalkotó diagnosztika
Mri-lelet kiértékelése
Feleségem Röntgen felvétel után "Radiológiai eredmény A jobb fibula proximális harmadán mintegy 22 mm hosszúságú szakaszon a corticalis és a...
Nevetésre hasprésre mi mozdulhat
Kedves Doktorúr! Nagyon profi a válasza! Hasprésre, nevetésre, köhögésre belső szervek elmozdulásának érzése hasüregi belső sérvet igaza van...
Nyaki nyirkocsomó
Tisztelt Doktor Úr! Páromnak kb 2 hónapja a nyak bal oldalán egy hosszúkás (3-4 cm) kiterjedésű duzzanat található, ami sem nem nő, de nem is...
Szigmabél megtörés
Tisztelt Doktorúr! Valami belső sérvem lehet, mert érzem néha mintha mozdulna bent valami, ugye a sérvtömlő mozgását észreszokták venni. De...