szoptatás tüdőszűrő után

Üdvözlöm! A kérdésem az lenne, hogy 9 hónapos kisbabámat szoptatom, és tüdőszűrésre kellett mennem. A tüdőgondozóban azt mondták, hogy lehet szoptatni utána, nem kell lefejni a tejet. A kisbabám másnap többször is hányt. Lehet összefüggésben a kettő? Mégis csak ki kellett volna fejnem a tejet? Milyen károsodás érte ez miatt a kisbabámat?

Dr. Laki András válasza tüdőszűrés témában

Tisztelt Kérdező!

A röntgenfelvételnek, köztük a tüdőszűrésnek nincs hatása az anyatej elválasztásra és minőségére. A kisbabájának a hányása nem hozható összefüggésbe a vizsgálattal, a gyermekét nem érhette károsodás. Ha a baba hányása ismétlődik vagy más tünet (láz, hasmenés stb.) jelentkezne, kérjen tanácsot a gyermekorvosuktól.

Kérdés: 2014. március 22., 18:34; Megválaszolva: 2014. március 23., 21:31
Kérdések és válaszok: Képalkotó diagnosztika
Aggódok
Üdvözlöm! Voltam 1 hete tűdőszűrőn a munkahely kérte most kaptam egy levelet hogy menjek vissza a megismétlésre és vigyek papírt arról hogy...
Tüdőszűrés eredmény
Mivel előzmény nem áll rendelkezésre 3 hónap múlva Sef kontroll (Pa.) elvégzése javasolt. Mko fokozott rajzolat. Tüdőszűrő leletemen ez az...
Légzőszervi megbetegedés?
Tisztelt Dr.Hangonyi Csilla! A múlt héten voltam tüdőszűrésen, és ma mentem vissza az eredményért, de nem adták ide mert, hogy "kiemelt", nagyon...
tüdőszűrés
Munkahelyen kötelező tüdőszűrésre kellett mennem, még bem tudtam, hogy terhes vagyok.Így kb. 1-2 napos lehetett a zygóta a szűrés pillanatában.Kell...
Agyi MR vizsgálat
Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi agyi MR vizsgálat eredményét szeretném megkérdezni Öntől, pontosan mit is jelent, és van e félnivalóm, illetve...