Depresszió-leszázalékolás

1 éve vagyok táppénzen, súlyos depressziót diagnosztizáltak nálam. Több mint 4 hónapot töltöttem Tündérhegyen, ahol megerősítették ezt a diagnózist. Emellett nem megyek ki az utcára sem, nem tartok kapcsolatot emberekkel sem. Hihetetlen nehéznek tűnik minden emberi kommunikáció (holott az egyik diplomámat kommunikáció szakon szereztem), el vagyok keseredve.

További pszichoterápiát javasoltak, mert ebből ki lehet jönni, persze, kegyetlen nehéz.

Antidepresszánst é sszorongásgátlót szedek, ezzel együtt is rosszul alszom, szorongok. Sötét jövőkép...

A háziorvosom javasolta a leszázalékolást, mert az időleges, így javulás esetén (így legyen! ) újra munkába állhatok majd... De tudom, hogy nagyon nehéz megkapni a leszázalékolást, vajon mekkora esélyem lehet rá ezzela  diagnózissal, háttérrel?

 

Köszönöm segítségét!

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a rokkantság témában

Kedves Kérdező!

Sajnos ezt előre megjósolni lehetetlen. Függ az adott bizottság összetételétől, illetve az ön jelenlegi pszichiátriai státuszától. Talán ponotosabbat tudna "jósolni" a háziorvosa.

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2010. február 25., 11:08; Megválaszolva: 2010. február 25., 11:08
Kérdések és válaszok: Jogi esetek
Furcsaságok egy párkapcsolatban
Tisztelt doktornő /doktorúr! Pszichológiával kapcsolatos a következő kérdésem mert nem tudom rá a választ és sehol sem találok rá választ...
21 honapos baba
Üdvözlöm! A szomszéd kisfiu miatt kerestem meg Önt! A kisfiu 21 honapos és még tápszert eszik egyszerre kb 50-100 ml ( rendes ételt soha nem eszik és...
A gépjárművezetési alkalmasság...
Tisztelt Doktornő! Gyerekkoromban sokszor jelentkezett migrénes fejfájás. Idén, február 23-án munkahelyemen ülve zsibbadó érzést észleltem a bal...
Jogosultság
Tisztelt Doktornő! Szeretném megtudakolni, hogy jár-e nekem az adókedvezmény (visszamenőlegesen is)veleszületett kis lábujj hiányára! Voltam...
Emelt összegű cs. p. -hoz tartozó...
Tisztelt szakértő! Gyermekem ADHD-s, amelyről szakértői bizottság állitott ki papirt, F9090 BNO kódunk van. A kérdésem az lenne hogy most akkor...