Alkalikus foszfatáz

Tisztelt Webbeteg, 39 hetes kismama vagyok, a laboreredményemben az alkaikus foszfatáz viszonylag magas lett (437IU/l) A nőgyógyászom elküldött a háziorvosomhoz, hogy belgyógyászati kivizsgálásra küldjön, de a házoirvos szerint, mivel a többi értékem normális volt, ez nem probléma. Mégegyszer elküldtek laborba (ré 1 hétre) az érték 461IU/l lett. A házoirvos emiatt sem aggódott, viszont a nőgyógyász szerint, állapotosan ez komoly májbetegség kialakulásához vezethez.Érzem is már szinte a 18. héttől, hogy szúr a jobb bordám alatt, de nem rendszeresen, csak kb. hetente 1x. Ön szerint lehet ebből az eredményből bérmiféle gondom? Tud javasolni, mondani valamit, mert ez a két ellentétes vélemény nem hagy nyugodni. Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hamar Péter válasza alkalikus foszfatáz, terhesség témában

Kedves Kismama,

Az alkalikus foszfatáz (ALP) referencia értéke

Dr. Hamar Péter
Dr. Hamar Péter Klinikai laboratóriumi szakorvos
Kérdés: 2011. október 06., 19:54; Megválaszolva: 2011. október 09., 23:00
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Frizer oltást kaphatok e kedden,ha...
Tisztelt Doktornő! Pénteken kaptam meg az értesítést, hogy kedden, 13-án megkaphatom a Frízer COVID elleni vakcinát. Korábban azért nem kaphattam...
Oltas utan munka?
Tisztelt Doktorno! 3 napja megkapta a covid elleni vedoltas elso adagjat. 1.5 napig laz, izonfajdalom, fejfajasom volt. Kerdesem az lenne, hogy van e...
Prothrombin Mutáció - Moderna oltás
Fogamzásgátló spirál -...
Leiden hetero - sputnik
Üdvözlöm doktornő! Tünetmentes Leiden hetero vagyok, április 4.-én vasárnap kaptam az első adag Sputnik vakcinámat. Kérdésem, hogy kell-e...