• Túl sok vas

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Ma voltam vérvételen, mert a háziorvosom pajzsmirigy túlműködésre gyanakszik nálam. A tüneteim között volt már, szédülés, szívdobogásérzés, folyamatosan magas a pulzusom (90-110) is és rendkívül fáradt vagyok napok óta. Sajnos a TSH eredmény még nincs kész, viszont a többit már megkaptam és azon a vas értéke magas (28.9 umol/l), illetve a LYMPH (52%). Ezek alapján Ön szerint lehetséges, hogy a ritka vastúltengésben, mint betegségben szenvedek? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Molnár Anna válasza a magas vasszint témában

        Kedves Kérdező! A 28,9 umol/l-es szérum vas szint nem emelkedett,az 52%-os limfocita arány sem kóros, ebben a tekintetben aggodalomra nincsen oka!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 29., 15:22; Megválaszolva: 2011. május 02., 16:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés